Flasha Xbox 360 Phat
Flash Xbox 360 - "Phat" Visa full storlek

Flash Xbox 360 - "Phat"

Med iXtreme LT+ 3.0 kan man starta de allra senaste spelen som har den senaste säkerhetsrutin, AP 2.6 och det nya DVD-formatet, XGD3, allt detta ifrån backup-skiva.

Mer detaljer

395,00 kr

Med iXtreme LT+ 3.0 kan man starta de allra senaste spelen som har den senaste säkerhetsrutin, AP 2.6 och det nya DVD-formatet, XGD3, allt detta ifrån backup-skiva.

Xbox 360 "Phat" som har Samsung- och Hitachi-läsare flashas med iXtreme LT+ 2.0.

Kolla på bilden nedan och jämnför med din läsare för att se vilken läsare som du har:


Vi kräver att alla Xbox 360 som lämnas in till oss för flashning har den senaste dashboardversionen, då uppdatering utav denna efter flashning kan ta bort den nyligen utförda flashningen.
Uppdateringar kan man göra på följande sätt: http://support.xbox.com/en-us/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx

Vi flashar ALLTID alla flashbara Xbox 360 med den senaste iXtreme firmwaren .

Återkommande kunder som lämnar in sin hos oss tidigare flashade konsol betalar endast 350:- för en ny omflashning.

Risken finns att en Xbox 360 som är flashad blir ”bannad” om man kopplar upp den emot Xbox Live, detta innebär att man blir avstängd ifrån Microsofts livetjänst och att garantin på Xbox 360 försvinner.

Vid insänding utav konsol: Pris för frakt till oss tillkommer vid insändning, efter inkommen beställning skickar vi ut ett mail till den registrerade e-mailadressen med vidare information om tillvägagångssätt.
Vi lämnar livstids garanti på alla våra modifieringar.

Erbjudande: Köp 10st Verbatim DVD+R DL-skivor i spindelpack för 119:-, detta pris gäller när man samtidigt flashar valfri Xbox 360-konsol.
Erbjudandet gäller för konsoler som inte har varit inlämnade hos Pryltokig innan och max 1st spindel per köptillfälle.