Flasha Xbox 360 Slim
Flash Xbox 360 - "Slim" Visa full storlek

Flash Xbox 360 - "Slim"

I dagsläget kan vi flasha alla Xbox 360 Slim förutom de som har en Hitachi-läsare och de som har den senaste Lite-On-läsaren (Lite-On DG-16D5S 1175), dessa går i dagsläget inte att flasha.

Mer detaljer

695,00 kr

I dagsläget kan vi flasha alla Xbox 360 Slim förutom de som har en Hitachi-läsare och de som har den senaste Lite-On-läsaren (Lite-On DG-16D5S 1175), dessa går i dagsläget inte att flasha.

Vi byter ut kretskortet i alla Slim-läsare till ett som går att flasha, därav det nya högre priset för denna modifiering.

Kolla om du har en Hitachi-läsare:


Kolla om du har en Lite-On DG-16D5S 1175:
Fr.o.m. ca. 2011-11-20 finns Slim-konsoler i butikerna med nyare Lite-On-läsare som i dagsläget inte går att flasha, dessa konsolernas strömadapter är märkt med 9.86A medan de äldre flashbaras strömadapter har 10.83A, på detta sätt kan du se om din Slim-konsol går att flasha eller inte utan att behöva öppna Xboxen.

Vi flashar alltid alla flashbara Xbox 360 med den senaste versionen utav iXtreme-firmwaren som gör det möjligt att spela alla spel i backup-form ute på marknaden.
Med iXtreme LT+ 3.0 kan man starta de allra senaste spelen som har den senaste säkerhetsrutin, AP 2.6 och xgd3.

Vi kräver att alla Xbox 360 Slim som lämnas in till oss för flashning har dashboardversionen, 2.0.14699 vilket i dagsläget är den senaste versionen, då uppdatering utav denna efter flashning kan ta bort den nyligen utförda flashningen.
Uppdateringar kan man göra på följande sätt: http://support.xbox.com/en-us/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx

OBS! Om det visar sig att en Xbox 360 Slim som lämnas in till oss för demontering och flashning inte har en läsare som går att flasha tar vi ut en avgift om 200:- i demonteringsavgift.

Risken finns att en Xbox 360 som är flashad blir ”bannad” om man kopplar upp den emot Xbox Live, detta innebär att man blir avstängd ifrån Microsofts livetjänst och att garantin på Xbox 360 försvinner.

Vid insänding utav konsol: Pris för frakt till oss tillkommer vid insändning, efter inkommen beställning skickar vi ut ett mail till den registrerade e-mailadressen med vidare information om tillvägagångssätt.
Vi lämnar livstids garanti på alla våra modifieringar.

Erbjudande: Köp 10st Verbatim DVD+R DL-skivor i spindelpack för 119:-, detta pris gäller när man samtidigt flashar valfri Xbox 360-konsol.
Erbjudandet gäller för konsoler som inte har varit inlämnade hos Pryltokig innan och max 1st spindel per köptillfälle.